Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

Konferencija #DOAG2015


  • 24 November , 2015 / NJAKOVLJEVIC

Od 17.-20- studenog, sudjelovali smo na najvećoj i najutjecajnijoj njemačkoj konferenciji Oracle korisnika - DOAG. S više od 2000 posjetitelja DOAG je najznačajnija konferencija Oracle korisnika njemačkog govornog područja.

DOAG, koji se održava svake godine u Nürnbergu, jedna je od najvećih Oracle konferencija širom svijeta na kojoj  se susreće globalna mreža govornika i eksperata koji pružaju  tehnička predavanja vrhunske kvalitete, dijele praktična iskustva, izvješća i izvode seminare. Ovogodišnji program konferencije bio je impresivan: 450 predavanja u 20 paralelnih programa. Predavanja, dokumenti, prezentacije i rukopisi s konferencije dostupni su za pregled ovdje.

Dario Bilić, kao predstavnik Hrvatske udruge Oracle korisnika (HrOUG), sudjelovao je na okruglom stolu lidera lokalnih udruga. Na sastanku je sudjelovalo 19 voditelja iz 17 zemalja. kratak video sa sastanka dostupan je ovdje.

Sljedeća DOAG konferencija održat će se u Nürnbergu od 15. - 18. studenog 2016. #DOAG2016

Twitter @biloghr