Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

Sudjelovali smo na SIOUG 2015 konferenciji


  • 14 October , 2015 / NJAKOVLJEVIC

Od 12. - 13. listopada sudjelovali smo na 20. godišnjem sastanku slovenskih Oracle eksperata - konferenciji SIOUG 2015 u Portorožu. Mnoga poznata imena Oracle APEX zajednice (Joel R. Kallman, Vladislava Uvarov, Roel Hartman, Denes Kubicek, Alex Nuijten, Peter Raganitsch, Richard Martens, Alan Arentsen i naš Marko Gorički) okupila su se kako bi razmijenini najnovija znanja, održali predavanja i radionice.

Marko je govorio o temi APEX 5 i JSON te o tome kako je s novim modernim web aplikacijama gotovo neizbježno korištenje JSON formata koji je zbog svoje jednostavnosti, performansi i male veličine postao standard za web prijenos podataka. APEX 5 dolazi s novim API paketom APEX_JSON koji omogućuje lako stvaranje i analizu JSON poruka. To nije jedino rješenje za JSON u APEX-u. Tu su i nove funkcionalnosti u vezi JSON-a koji je došao s ORDS-om te nova Oracle 12c baza podataka.
 

Pročitajte više o temama i konferenciji ovdje.

Twitter @biloghr