Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

Ekipa "DWH i prijatelji" osvojila 3. mjesto na Erste malonogometnom truniru


  • 26 October , 2015 / NJAKOVLJEVIC

Svake godine održava se Erste malonogometni IT turnir za zaposlenike, ujedno i kvalifikacije za svjetski interni Erste malonogometni turnir, koji se ove godine održava u Opatiji. Već drugu godinu naš zaposlenik Ivan Žuna sa svojim kolegama iz Erste&Steiermärkische Bank IT odjela sudjeluje u turniru i sa svojom ekipom postiže izvrsne rezultate. Turnir je održan ovaj vikend u subotu 24.10.2015. u Sportskom centru Doberman u Zagrebu, a Ivanova ekipa „DWH i prijatelji“ osvojila je izvrsno 3 mjesto. Čestitamo Ivanu i njegovim kolegama iz Erste&Steiermärkische Bank IT odjela!

Twitter @biloghr