Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

Čestitamo našim partnerima Croatia osiguranju na velikom priznanju


  • 27 February , 2015 / NJAKOVLJEVIC

IDC Adriatics je po drugi put dodijelio godišnje nagrade najboljim direktorima informatike u Hrvatskoj te proglasio najbolje IT projekte u javnom i privatnom sektoru u 2014. godini. Na svečanosti održanoj u zagrebačkom hotelu Antunović, najboljim u privatnom sektoru proglašen je Filip Ujević, direktor Sektora za informatiku i digitalizaciju poslovanja tvrtke Croatia osiguranje za projekt „Razvoj i implementacija vlastitog COINS CRM sustava“, dok je u javnom sektoru nagrađen Vandolin Palokaj, CIO (direktor informatike) Hrvatske pošte, navodi se u priopćenju.

"Ako znamo da tipični projekti implementacije gotovih, već razvijenih CRM rješenja u organizaciju našeg kalibra u prosjeku traju godinu i više dana, onda rok od nepunih pet mjeseci u kojem je Croatia osiguranje od nule razvila, a potom i implementirala ciljane CRM funkcionalnosti zvuči gotovo nerealno", kaže Ujević. Novi sustav omogućuje svim zaposlenicima osiguravatelja rad na daljinu. Preko prijenosnika, tableta i mobitela mogu pristupati internom webu na kojem izravno komuniciraju sa središnjim IT sustavom. Imaju pristup analitici klijenata i proizvoda, ali i prodavača i voditelja. Objašnjava da je CA, kao jedan od transformacijskih ciljeva, postavio snažnu orijentaciju prema kupcima iz segmenta građanstva. Zbog toga je tvrtka interno ubrzano restrukturirala prodajnu mrežu i digitalizirala poslovanje.

"Projekt razvoja COINS CRM sustava direktno podupire ostvarenje tog cilja, na inovativan način radi približavanja klijentu kroz stavljanje fokusa na njegove potrebe", kaže Ujević. Navodi da mu nagrada za IT direktora godine mnogo znači. "Riječ je o priznanju kolega iz struke, koji kao i ja dobro znaju zahtjeve koji se stavljaju pred IT menadžere i dva imperativa bez kojih nema uspjeha: izvrsno poznavanje tehnologije i poslovanja", zaključuje Ujević.

BiLog je ponosan što smo bili dio ostvarivanja ovog ambicioznog i od struke prepoznatog projekta razvijenog u potpunosti pomoću Oracle APEX-a te ovim putem želimo čestitati našim partnerima tvrtki Croatia osiguranje te osobito gospodinu Filipu Ujeviću na ovom velikom priznanju.

Twitter @biloghr