Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

BiLog sudjelovao na 7-oj APEX World konferenciji, od 7.-8. ožujka 2016. u Rotterdamu, u Nizozemskoj


  • 10 March , 2016 / NJAKOVLJEVIC

OGh (Oracle User Group Holland) je odradio izvanredan posao u organizaciji ove konferencije posvećene Oracle APEX-u okupivši na jednom mjestu vodeće APEX stručnjake koji su imali prilike okupljenima podijeliti novosti, najbolje prakse i znanja. Marko Gorički, kao predstavnik BiLog-a, održao je prezentaciju o različitim načinima generiranja JSON objekata iz APEX-a, pokrivajući rješenja dostupna prije APEX-a 5 i nova poput APEX JSON API-a te Oracle REST Data Services-a. Marko je govorio o prednostima različitih načina JSON generacije i naglasio kako je rukovanje JSON objektima u APEX-u postao jednostavan posao nakon uvođenja novih značajki Oracle 12c baze podataka. Interes za prezentaciju je bilo izniman osobito zato što je bila popraćena mnoštvom korisnih primjera i demo aplikacija načinjenih u APEX-u 5.

Radujemo se objaviti da će Marko imati izlaganje i na konferenciji KSCOPE 2016 na sličnu temu.

Twitter @biloghr