Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

News

Projekt prijevoda APEX-a na hrvatski


  • 10 December , 2015 / NJAKOVLJEVIC

Nakon što su nas kolege iz Pretius APEX tima kontaktirali da se uključimo u projekt prevođenja APEX na druge jezike, rado smo se odazvali kao suradnici i doprinjeli prijevodom na hrvatski jezik. Interne APEX poruke sada su dakle dostupne i na hrvatskom jeziku, u obliku skripte koju je moguće preuzeti sa stranice projekta i koja je dostupna za besplatnu uporabu u komercijalne ili ne komercijalne svrhe. Sve što treba učiniti je preuzeti skriptu i pokrenuti je u APEX SQL Workshop-u. Više informacija i upute dostupne su na stranici projekata ovdje.

Twitter @biloghr