Koristimo neophodne kolačiće za prilagodbu prikaza stranice na vašem zaslonu i odabir jezika sadržaja kao i analitičke kolačiće za analizu posjećenosti stranicama.

Svi podaci koje prikupljamo su anonimizirani i ne mogu poslužiti za izravnu i neizravnu identifikaciju posjetitelja našim stranicama.

Podatke prikupljene analitičkim kolačićima dijelimo s našim analitičkim partnerima koji ih mogu kombinirati s drugim informacijama koje ste im dali. S time u skladu koristimo sljedeće vrste kolačića:

Detalje o našim kolačićima možete saznati u Politici zaštite osobnih podataka

GDPR officer

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Službenik za zaštitu osobnih podataka je, sukladno članku 37. Opće uredbe o zaštiti podataka (u daljnjem tekstu: Uredbe), osoba imenovana od strane voditelja obrade osobnih podataka, koja vodi brigu o zakonitosti obrade osobnih podataka i ostvarivanju prava na zaštitu osobnih podataka.

Dužnosti i zadaće Službenika za zaštitu osobnih podataka propisane su člankom 39. Uredbe, prema kojem službenik za zaštitu osobnih podataka:

  • informira i savjetuje Voditelja obrade te zaposlenike koji obavljaju obradu, o njihovim obvezama iz Uredbe te ostalim regulatornim propisima vezanim uz zaštitu podataka,
  • prati poštivanje Uredbe, podiže svijest zaposlenika o važnosti zaštite osobnih podataka,
  • pruža savjete, kada je potrebno i/ili zatraženo,
  • surađuje s nadležnim Nadzornim tijelom,
  • djeluje kako kontaktna točka za nadzorno tijelo i ispitanike, o pitanjima u pogledu obrade i zaštite osobnih podataka.

Službenik za zaštitu osobnih podataka dužan je čuvati povjerljivost svih informacija i podataka koje sazna u obavljanju svojih dužnosti. Ova obveza traje i nakon prestanka obavljanja dužnosti službenika za zaštitu osobnih podataka.

Službeni kontakt podaci službenika za zaštitu osobnih podataka su:

BiLog d.o.o.
Službenik za zaštitu osobnih podataka
adresa: Zagreb, Strojarska 20
e- mail: gdpr@bilog.hr